Baj van? Hívjon minket!

Auitómentés és autó elszállítása

Autómentés

Lerobbant, autómentőre van szüksége?

Hívjon minket azonnal, és mi rövid időn belül a helyszínre érkezünk Önért és autójáért!

Ha váratlan defekt érte, és nincs több pótkerék vagy egyéb technikai probléma lépett fel, először igyekszünk az autómentési szolgáltatás keretében, a helyszínen orvosolni a bajt. Ha komolyabb szerelési munkára van szükség, az ország bámely pontjáról beszállítjuk járművét a XI. kerületi autószerelő műhelyünkbe. Mivel saját trailerrel rendelkezünk, így autómentési szolgáltatásunk a személyautók mellett a motor mentésre és a teherautó mentésre is kiterjed. Szervizünkben a meghibásodott járműveket biztonságos körülmények között tudjuk elhelyezni, amennyiben a javítási munkálatokra vagy a további szállításra későbbi időpontban kerül sor. A futóműállítás,  vagy gyors gumiszerelés, centírozás sem gond; cégünknél a gumiabroncs méretigények 90%-át raktárról tudjuk biztosítani, illetve a készleten kívülieket is néhány órán belül be tudjuk szerezni.

Autószerelő műhelyünkben a jármű minden elemére kiterjedő, részleges vagy teljes körű szervizszolgáltatást tudunk biztosítani az Ön számára, amely az autóklíma javítását, töltését, cseréjét és ózonos fertőtlenítését is magában foglalja. Az elektronikus rendszer ellenőrzéséhez és a hibakódok olvasásához Bosch és Launch műszeres diagnosztikát alkalmazunk, melyek segítségével a különböző modellek gyorsan és könnyen beazonosíthatóak.

Amennyiben az autómentés cégünk közreműködésével történik, és Önnek a javítás vagy szállítás ideje alatt másik járműre van szüksége, minden kategóriára kiterjedő autókölcsönző szolgáltatást is biztosítunk.

Országos autómentés gyors helyszínre érkezéssel.

autómentés

Autószállítás

Elszállíttatná gépjárművét?

Amennyiben gépjárműve műszaki hibás, üzemképtelen vagy a papírok intézése folyamatban van, válassza minőségi autószállítási szolgáltatásunkat!

Az ország egész területén, saját trailerrel bonyolítjuk le a személyautó szállítást és a versenyautó szállítást, melyet igény esetén egyszerre több járműre és rendszeres fuvarozás keretében is tudunk biztosítani. Autószállítási szolgáltatásunk professzionális sofőrök közreműködésével motorok, furgonok vagy lakókocsik szállítása esetén is igénybe vehető. Az autószállítás gyorsan, szakszerűen, a szállítmányra kiterjedő garanciával és maximális biztonsággal történik, Önnek a megrendelésen túl semmilyen egyéb teendője nincsen. A megkeresés során a pontos adatok és információk ismeretében azonnal ismertetjük Önnel árajánlatunkat.

Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal prémiumminőségű autókölcsönzési és szervizszolgáltatásokkal is rendelkezik magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt. Számunkra az Ön biztonsága és megelégedettsége a legfontosabb, ezért mindig arra törekszünk, hogy az autómentési vagy autószállítási feladatokat az igényeknek megfelelően, maradéktalanul és gyorsan tudjuk teljesíteni.

További kérdésért és árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Autószállítás szakszerűen, maximális biztonsággal.
Autószállítás

Esetlegesen felmerülő kérdések esetén, forduljon bizalommal autómentő részlegünk szakembereihez!

Gyakori kérdések az autómentés és autószállítás kapcsán

Autómentést Budapesten és vidéken is vállalnak?

A Kaptás Szerviznél fontosnak tartjuk, hogy bárhol is akadjon el, mi segítsünk a bajban, ezért az ország egész területén vállalunk autómentést, valamint szállítást.

Kaptás Autószerviz

Teljes körű autószerviz Budapesten szakértő csapattal, professzionális technikai háttérrel. Autószerelés, műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat, autóklíma... Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez, válassza a minőséget és a gyorsaságot választották autója karbantartásához!

Autószerelő műhely:

1119 Bp., Than Károly utca 19.

Műszaki vizsga, eredetvizsga:

+36 20 336 0226

Autószerviz, gumiszerviz:

+3670 771 1662

Autómentés, autókölcsönzés:

+3620 985 4603

Nyitva tartás:

Héfőt-péntek 7:30-17:00

A Kaptás Autószerviz weblap sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.