Bukkanómentesen az úton

Futóműállítás, javítás és csere

Futómű beállítása, javítása, cseréje

A futómű rendszer vizsgálata, javítása

A futóműveken - és azok megfelelő állapotán - múlik az autó úttartási képessége, "viselkedése" a kanyarokban, valamint az egyenetlen útburkolatokon.

A rossz műszaki állapotú vagy nem megfelelően beállított futómű miatt alul- vagy túlkormányozottá válhat a jármű, megnövekedhet a féktáv, megzavarodhat az ABS működése, és fokozottabb kopásnak lehetnek kitéve a gumiabroncsok is.

  • Gömbcsuklók, szilentek és lengéscsillapító cseréje
  • Lengéscsillapító mérése
  • Futómű beállítás a legkorszerűbb Fasep futóműállító műszerrel


Ne kockáztasson, nézesse át autója futómű rendszerét és állíttassa be optimális működésre! Nem érdemes megvárni a balesetet.

A futómű rendszer részei a rugózást, a lengéscsillapítást és a stabilitást biztosító alkatrészek, valamint a kerékmeghajtások.

futómű javítás és csere

Esetlegesen felmerülő kérdések esetén, forduljon bizalommal autószerelő műhelyünk szakembereihez!

Kaptás Autószerviz

Teljes körű autószerviz Budapesten szakértő csapattal, professzionális technikai háttérrel. Autószerelés, műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat, autóklíma... Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez, válassza a minőséget és a gyorsaságot választották autója karbantartásához!

Autószerelő műhely:

1119 Bp., Than Károly utca 19.

Műszaki vizsga, eredetvizsga:

+36 20 336 0226

Autószerviz, gumiszerviz:

+3670 771 1662

Autómentés, autókölcsönzés:

+3620 985 4603

Nyitva tartás:

Héfőt-péntek 7:30-17:00

A Kaptás Autószerviz weblap sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.