Autóklíma töltés, szerelés

Autóklíma beépítése, javítása, tisztítása

Autóklíma szerelés

Autóklíma töltés, javítás

  • ellenőrzés, szivárgás kutatás, javítás
  • pollenszűrő csere
  • hibás klímacső javítása
  • autóklíma rendszer gombátlanítása, ózonos fertőtlenítése, tisztítása
  • kompresszor csere
  • klímahűtő csere
  • klímaberendezés elektromos meghibásodásainak diagnosztikája
Budapesti autószervizünkben az autóklíma javítását, töltését, ózonos fertőtlenítését, vagy cseréjét is vállaljuk.
autóklíma töltése, javítása, tisztítása

Esetlegesen felmerülő kérdések esetén, forduljon bizalommal autószerelő műhelyünk szakembereihez!

Légkondi az autóban

Az autók többsége ma már légkondicionáló berendezéssel felszerelt. Az autós klíma kifogástalan működéséhez azonban alapvető, hogy a rendszerben mindig kellő mennyiségű kenőolaj, valamint hűtőközeg legyen.

Sajnos, a járműtulajdonosoknak jellemzően csak akkor jut eszükbe a klíma karbantartás, ha a rendszer hatásfoka romlik, és már csak kis mértékben vagy egyáltalán nem hűt. Pedig a rendszeres ellenőrzéssel megelőzhetőek a problémák, meghibásodások, és akkor még nem is szóltunk az egészségügyi vonatkozásokról.

A klíma töltés folyamán korszerű szervizgépünk segítségével a szükséges mennyiségű hűtőközeget és kenőolajat töltünk a rendszerbe. Ha a szervizgép szivárgást jelez, akkor nitrogén gázas szivárgásvizsgálattal megkeressük, és javítjuk a hibát.

Autószervizünkben vállaljuk minden típusú autó klímaberendezésének töltését, nyomáspróbáját, javítását.

Autóklíma tisztítás ózonnal

Kellemetlen szagok, fejfájás vezetés közben? Az elhanyagolt, koszos autóklíma is okozhatja a tüneteket!

A klímaberendezésben a használat során kondenzvíz keletkezik, amely melegágya a baktériumoknak, gombáknak, vírusoknak, és ezáltal a légúti fertőzéseknek is. Ezért fontos minimum évente - legalább a klíma használatának megkezdése előtt - sort keríteni a jármű klímarendszerének tisztítására, fertőtlenítésére, illetve a pollenszűrő ellenőrzésére, szükség szerinti cseréjére.

Kétféle klímatisztítási eljárás létezik, a vegyszeres és a vegyszermentes.

Előbbinél egy speciális tisztító habot juttatunk a gépjármű szellőzőrendszerébe, ami elpusztítja a baktériumokat. A vegyszermentes tisztítási eljárásnál ózongenerátorral végezzük a tisztítást, mindenféle kemikáliáktól, vegyszerektől mentesen.

Mi az ózonos tisztítást részesítjük előnyben, mert vegyszermentes, megöli a vírusokat, baktériumokat, és friss illatot teremt.

Gyakori kérdések az autóklíma töltés, szerelés kapcsán

Milyen gyakran kell az autóklímát tisztítani?

A tisztítási, fertőtlenítési teendőket ajánlott legalább évente egyszer elvégeztetni. Az ilyenkor esedékes komplett vizsgálatot is célszerű a tisztítással egy időben megejteni, hogy a klíma hibátlanul működjön egész évben.

Kaptás Autószerviz

Teljes körű autószerviz Budapesten szakértő csapattal, professzionális technikai háttérrel. Autószerelés, műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat, autóklíma... Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez, válassza a minőséget és a gyorsaságot választották autója karbantartásához!

Autószerelő műhely:

1119 Bp., Than Károly utca 19.

Műszaki vizsga, eredetvizsga:

+36 20 336 0226

Autószerviz, gumiszerviz:

+3670 771 1662

Autómentés, autókölcsönzés:

+3620 985 4603

Nyitva tartás:

Héfőt-péntek 7:30-17:00

A Kaptás Autószerviz weblap sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.