Mi a hiba? Mi megmondjuk!

Műszeres diagnosztika és hibakód olvasás

Műszeres diagnosztika, hibakód olvasás

Bosch és Launch műszeres diagnosztika

Bosch műszeres diagnosztika, valamint Launch műszeres diagnosztika, elektronikai rendszer ellenőrzése teljes körűen; hibakódok olvasása és törlése.

A mai modern járműrendszerek sokfélesége, az autómodellek és autóalkatrészek folyamatosan növekvő száma, valamint összetettsége miatt már egy autószerelő műhelynek jelentős tudásanyaghoz kell hozzáférnie a hatékony autószerelés érdekében.

Autószervizünk a vezérlőegység diagnosztikához két professzionális rendszert is alkalamz, a Bosch és a Launch által fejlesztett műszereket és szoftvereket, amelyek segítségével minden járműmodell gyorsan és könnyen beazonosítható, és minden szükséges adat lekérhető a javításhoz.

Amennyiben útközben hibásodott meg a jármű, autómentés, autószállítás terén is állunk rendelkezésére saját trailerünkkel.

A legkorszerűbb autó diagnosztikai megoldások a hatékony szerviz és precíz autójavítás szolgálatában.
Esetlegesen felmerülő kérdések esetén, forduljon bizalommal autószerelő műhelyünk szakembereihez!

Gyakori kérdések a műszeres diagnosztika kapcsán

Mindenki életében fontos, hogy a családi autó mindig rendelkezésre álljon, ezért a műszeres diagnosztikai vizsgálatokat rövid határidővel vállaljuk. Hívjon minket, és egyeztessen időpontot!

Igen, a hibakód olvasás során minden eredményt dokumentálunk, majd a kiértékelt összegzést az Ön rendelkezésére bocsátjuk.

Igen, szervizünkben műszeres futóműdiagnosztikára is van lehetőség, melynek során az autó megemelése nélkül is ellenőrizni tudjuk a futómű beállítását.

Mivel a gépjárművekben egyre meghatározóbb az elektronika, az egyes vezérlőegységek műszeres diagnosztikája és a műszeres hibakód leolvasás mára elengedhetetlenné vált.

Amennyiben korábban nem tapasztalt hangokat hall az autóban vagy a műszerfal bármely hibavészjelzője világít, fontos, hogy mihamarabb szakember segítségét kérje.

A vészjelzések vonatkozhatnak a fékekre, az abs-re, a légzsákokra, a motorkontrollra vagy a szerviz visszajelzőre. Akkor is szívesen elvégezzük a diagnosztikai vizsgálatot, ha csak meg akar bizonyosodni arról, hogy autója hibátlanul működik.

Igen, eszközeink megvizsgálják a gépjármű komfortberendezéseit is, így a fűtést és a hűtést is.

Nagy adatbázissal rendelkező Bosch és Launch műszereket, illetve hozzájuk fejlesztett szoftvereket használunk a pontos diagnosztikához.

Az elektromos autódiagnosztika lehetővé teszi, hogy költséghatékonyan, mégis pontosan meghatározzuk a probléma helyét és fajtáját, ezért csak akkor kezdjünk a szerelésbe, ha mindenképp fontos. Az autódiagnosztika a költséges meghibásodások megelőzésének legjobb formája.

Természetesen igen. A diagnosztika során feltárt hibákról tájékoztatjuk ügyfelünket, és mihamarabb elvégezzük a szükséges javításokat.