Autószerelő műhelyünkről

A Kaptás Autószerviz bemutatkozik

Rólunk

Kik vagyunk, mit érdemes tudni rólunk?

Üdvözöljük a Kaptás Autószerviz Kft. honlapján! 2000-ben alapítottuk saját vállalkozásunkat, ahol a minőségi és gyors ügyfélkiszolgálás biztosítéka a két szakmai vezető több évtizedes autószerelői és műszaki vizsgabiztosi tapasztalata.

Műszaki vizsgáztatásra és eredetvizsgára további minőségi garanciánk, hogy cégünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt vizsgaállomás.

Csatlakozzon Ön is a Kaptás Autószerviz Kft. elégedett ügyfeleihez, akik már a minőséget és a gyorsaságot választották autójuk karbantartásához!

Önnek miben segíthetünk?

Ügyfélvárónk

Komfort és átláthatóság

Ügyfeleinket kultúrát, modern és kellemes környezetben udvarias kiszolgálással fogadjuk – ez nálunk alap.

Ügyfélvárónkat úgy alakítottuk ki, hogy a megvárható autószerelési munkák esetén Ügyfeleink figyelemmel tudják kísérni a munkafolyamatokat az ügyfélváró oldalablakain keresztül.

Fentiek mellett a helyiség klimatizált, továbbá ingyen wifi biztosított benne a várakozás idejére, így senki nem marad le a fontos üzenetekről, vagy kellemesen eltöltheti az időt hírek olvasásával, játékkal, a barátokkal való csevegéssel.

Gondoltunk azokra is, akik éhesen, szomjasan érkeznek hozzánk: számukra étel- és italautomata nyújt egy kis segítséget a „túléléshez”… Na meg a nassoláshoz, mert nassolni jó! 🙂