Baj van? Hívjon minket!

Auitómentés és autó elszállítása

Autómentés

Lerobbant, autómentőre van szüksége?

Hívjon minket azonnal, és mi rövid időn belül a helyszínre érkezünk Önért és autójáért!

Ha váratlan defekt érte, és nincs több pótkerék vagy egyéb technikai probléma lépett fel, először igyekszünk az autómentési szolgáltatás keretében, a helyszínen orvosolni a bajt. Ha komolyabb szerelési munkára van szükség, az ország bámely pontjáról beszállítjuk járművét a XI. kerületi autószerelő műhelyünkbe. Mivel saját trailerrel rendelkezünk, így autómentési szolgáltatásunk a személyautók mellett a motor mentésre és a teherautó mentésre is kiterjed. Szervizünkben a meghibásodott járműveket biztonságos körülmények között tudjuk elhelyezni, amennyiben a javítási munkálatokra vagy a további szállításra későbbi időpontban kerül sor. A futóműállítás,  vagy gyors gumiszerelés, centírozás sem gond; cégünknél a gumiabroncs méretigények 90%-át raktárról tudjuk biztosítani, illetve a készleten kívülieket is néhány órán belül be tudjuk szerezni.

Autószerelő műhelyünkben a jármű minden elemére kiterjedő, részleges vagy teljes körű szervizszolgáltatást tudunk biztosítani az Ön számára, amely az autóklíma javítását, töltését, cseréjét és ózonos fertőtlenítését is magában foglalja. Az elektronikus rendszer ellenőrzéséhez és a hibakódok olvasásához Bosch és Launch műszeres diagnosztikát alkalmazunk, melyek segítségével a különböző modellek gyorsan és könnyen beazonosíthatóak.

Amennyiben az autómentés cégünk közreműködésével történik, és Önnek a javítás vagy szállítás ideje alatt másik járműre van szüksége, minden kategóriára kiterjedő autókölcsönző szolgáltatást is biztosítunk.

Országos autómentés gyors helyszínre érkezéssel.

Autószállítás

Elszállíttatná gépjárművét?

Amennyiben gépjárműve műszaki hibás, üzemképtelen vagy a papírok intézése folyamatban van, válassza minőségi autószállítási szolgáltatásunkat!

Az ország egész területén, saját trailerrel bonyolítjuk le a személyautó szállítást és a versenyautó szállítást, melyet igény esetén egyszerre több járműre és rendszeres fuvarozás keretében is tudunk biztosítani. Autószállítási szolgáltatásunk professzionális sofőrök közreműködésével motorok, furgonok vagy lakókocsik szállítása esetén is igénybe vehető. Az autószállítás gyorsan, szakszerűen, a szállítmányra kiterjedő garanciával és maximális biztonsággal történik, Önnek a megrendelésen túl semmilyen egyéb teendője nincsen. A megkeresés során a pontos adatok és információk ismeretében azonnal ismertetjük Önnel árajánlatunkat.

Cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal prémiumminőségű autókölcsönzési és szervizszolgáltatásokkal is rendelkezik magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt. Számunkra az Ön biztonsága és megelégedettsége a legfontosabb, ezért mindig arra törekszünk, hogy az autómentési vagy autószállítási feladatokat az igényeknek megfelelően, maradéktalanul és gyorsan tudjuk teljesíteni.

További kérdésért és árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Autószállítás szakszerűen, maximális biztonsággal.

Esetlegesen felmerülő kérdések esetén, forduljon bizalommal autómentő részlegünk szakembereihez!

Gyakori kérdések az autómentés és autószállítás kapcsán

A Kaptás Szerviznél fontosnak tartjuk, hogy bárhol is akadjon el, mi segítsünk a bajban, ezért az ország egész területén vállalunk autómentést, valamint szállítást.

Budapesten, illetve Pest megye területén belül akár fél óra alatt is a helyszínen tudunk lenni. A vidéki településekre való kiérkezéshez ennél több időre van szükségünk, de igyekszünk a lehető leghamarabb segíteni.

Semmi pánik! A jogszabályok szerint három órán keresztül maradhat az autópályán, azután az autópálya-kezelő szállíttatja el az autóját. Hívjon minket, és megoldjuk a problémát!

Mindenekelőtt bizonyosodjon meg róla, hogy az utasok és autója biztonságban, a forgalomtól védve van. Kapcsolja be a vészvillogóját, illetve helyezze ki a vészháromszöget a további balesetek elkerülésére. Bejelentéshez hívja a

Természetesen meghibásodott motorkerékpárját, utánfutóját és más járműveit is gond nélkül el tudjuk szállítani.

Kollégáinkkal fontosnak tartjuk, hogy átfogó szolgáltatást nyújtsunk. Ha az embernek gyors segítségre van szüksége, a legjobb, ha minden lehetséges segítséget egy helyen kap meg. A Kaptás Szerviz profi szerelői megjavítják gépjárművét.

Ha autója nem maradt sebességben és nincs behúzva a kéziféke, probléma nélkül el tudjuk szállítani járművét.

Természetesen van biztosításunk, így Ön a szállítás alatt a lehető legnagyobb biztonságban tudhatja járművét.

Igen, kardántengely-törés, valamint sérült futóművek esetében is profi, gyors segítséget nyújtunk.

Amennyiben kisebb autókról van szó, több jármű elszállítása is lehetséges. Nagyobb gépjárművek esetén előzetes telefonos egyeztetésen tudunk részletes információval szolgálni. Keressen minket bármikor!