Gumiszerviz, kerékszerelés

Gumiabroncs értékesítés, javítás, csere

Gumiszerelés, javítás, kerékszerelés, csere, centírozás

Gumijavítás- és csere

Autószerelő műhelyünkben kiváló minőségű, professzionális kerékszerelési és gumicsere szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára.

A szakszerű átvizsgálás után gyors és hatékony megoldást nyújtunk bármilyen probléma: defekt, egyéb javítható sérülés, horzsolás, szerelés, illetve szezonális gumicsere esetén egyaránt. Ha a gumijavítás nem megoldható, a kerékcserét azonnal el tudjuk végezni.

A gumiabroncsokat a gyártási dátumot követő 10 év elteltével minden esetben ajánlott cserélni, illetve öt év után évente egyszer megvizsgáltatni, és szükség esetén a kerékszerelést vagy gumicserét elvégezni. Továbbá az egyenletes kopás érdekében a gumikat érdemes 5-10000 kilométerenként átlósan felcserélni.

Gumiszerelés speciális automata géppel

Ha a keréken vágást, torzulást vagy egyenetlen kopást érzékel, illetve, ha a kormányzásban változás áll be, mindenképpen ajánlott szakemberhez fordulni. A rendszeres és megfelelő kerékszerelési karbantartással az abroncsok élettartamát nagy mértékben meghosszabbíthatja.

Szervizünkben a gumiszerelés során először a gumiabroncsok állapotát és az esetleges hibákat mérjük fel. A gumiszerelés speciális automata géppel történik, amely alkalmas a defekttűrő abroncsok, valamint a széles, peremes abroncsok szerelésére is, melynek végén a centrírozást is elvégezzük. A kerékszerelés során kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, így járműve tökéletesen megbízható, teljes értékű kerékkel fog rendelkezni. Gumiszerelési szolgáltatásunk keretében a kerekek lemosása és feltöltése mellett a fékek állapotát is ellenőrizzük a jármű biztonságos működtetése érdekében.

Gumiszerelés professzionális géppel, minden típusú abroncs szerelése, cseréje gyorsan és megbízhatóan.

Gumiszerviz, gumijavítás, csere

Centrírozás, centírozás

A helyes szakszó a centrírozás, de a gyakorlatban az emberek 80%-a centírozásnak mondja. Mindenesetre, ha azt tapasztalja, hogy a jármű rázkódik, vagy jobbra, illetve balra húz, kiemelten ajánlott minél előbb megvizsgáltatni a gumiabroncsokat.

A nem megfelelően kiegyensúlyozott gumiabroncs egyenetlen kopást és a felfüggesztés, a futómű vagy a kormánymű meghibásodását is okozhatja. A felnire kerülő abroncs tökéletes súlyelosztását szakszerű centírozással (kiegyensúlyozással) lehet elérni. A centrírozás digitális, alumínium keréktárcsa programmal is rendelkező géppel történik. A gumiabroncsok felszerelésekor vagy javítást követően minden esetben szükséges a gumiabroncsok centrírozásáról gondoskodni, hogy a jármű hosszú távon költséghatékony módon és biztonságosan működtethető legyen.

Gumiválaszték

A raktáron lévő gumiabroncsokból a méretigények 90%-át azonnal ki tudjuk szolgálni, de a készleten kívülieket is néhány órán belül be tudjuk szerezni.

Cégünk teljes körű autószerelési, műszaki és eredetvizsgáztatási, autómentési- és szállítási, továbbá autókölcsönzési szolgálatást is nyújt, így a járművével kapcsolatos bármilyen probléma vagy feladat megoldását ránk bízhatja. Ha kérdése van, forduljon bizalommal szakembereinkhez!

Gumiabroncs szakszerű centrírozása (kiegyensúlyozása).
Gumi centrírozás, javítás

Esetlegesen felmerülő kérdések esetén, forduljon bizalommal autószerelő műhelyünk szakembereihez!

Gyakori kérdések a gumiabroncs csere, gumijavítás kapcsán

Kattintson a kérdésre a válasz megtekintéséhez!

Mikor javasolt a centrírozás?

Ha új gumiabroncsokat szereltet fel, vagy ha szétszereléssel járó javításokat eszközöl a kerekeken.

Kaptás Autószerviz

Teljes körű autószerviz Budapesten szakértő csapattal, professzionális technikai háttérrel. Autószerelés, műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat, autóklíma... Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez, válassza a minőséget és a gyorsaságot választották autója karbantartásához!

Autószerelő műhely:

1119 Bp., Than Károly utca 19.

Műszaki vizsga, eredetvizsga:

+36 20 336 0226

Autószerviz, gumiszerviz:

+3670 771 1662

Autómentés, autókölcsönzés:

+3620 985 4603

Nyitva tartás:

Héfőt-péntek 7:30-17:00

A Kaptás Autószerviz weblap sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.