Mi a hiba? Mi megmondjuk!

Műszeres diagnosztika és hibakód olvasás

Műszeres diagnosztika, hibakód olvasás

Bosch és Launch műszeres diagnosztika

Bosch műszeres diagnosztika, valamint Launch műszeres diagnosztika, elektronikai rendszer ellenőrzése teljes körűen; hibakódok olvasása és törlése.

A mai modern járműrendszerek sokfélesége, az autómodellek és autóalkatrészek folyamatosan növekvő száma, valamint összetettsége miatt már egy autószerelő műhelynek jelentős tudásanyaghoz kell hozzáférnie a hatékony autószerelés érdekében.

Autószervizünk a vezérlőegység diagnosztikához két professzionális rendszert is alkalamz, a Bosch és a Launch által fejlesztett műszereket és szoftvereket, amelyek segítségével minden járműmodell gyorsan és könnyen beazonosítható, és minden szükséges adat lekérhető a javításhoz.

Amennyiben útközben hibásodott meg a jármű, autómentés, autószállítás terén is állunk rendelkezésére saját trailerünkkel.

A legkorszerűbb autó diagnosztikai megoldások a hatékony szerviz és precíz autójavítás szolgálatában.

Műszeres diagnosztika, hibakód olvasás

Esetlegesen felmerülő kérdések esetén, forduljon bizalommal autószerelő műhelyünk szakembereihez!

Gyakori kérdések a műszeres diagnosztika kapcsán

Milyen határidőveltudják vállalni a diagnosztikát?

Mindenki életében fontos, hogy a családi autó mindig rendelkezésre álljon, ezért a műszeres diagnosztikai vizsgálatokat rövid határidővel vállaljuk. Hívjon minket, és egyeztessen időpontot!

Kaptás Autószerviz

Teljes körű autószerviz Budapesten szakértő csapattal, professzionális technikai háttérrel. Autószerelés, műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat, autóklíma... Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez, válassza a minőséget és a gyorsaságot választották autója karbantartásához!

Autószerelő műhely:

1119 Bp., Than Károly utca 19.

Műszaki vizsga, eredetvizsga:

+36 20 336 0226

Autószerviz, gumiszerviz:

+3670 771 1662

Autómentés, autókölcsönzés:

+3620 985 4603

Nyitva tartás:

Héfőt-péntek 7:30-17:00

A Kaptás Autószerviz weblap sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.